ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 13 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
>ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
>ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
>ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ κλπ
>ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ
ΤΗΛ. 2105912451

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ!



Για όσους μηχανικούς (και οχι μόνο βέβαια!!!) διαμαρτύρονται οτι δεν τους σκέφτεται το κράτος έρχεται το Υπουργείο Οικονομικών να τους διαψεύσει!
Δεν έχεις αντικείμενο φίλε μηχανικέ ή ελεύθερε επαγγελματία;
Έχει πέσει η δουλειά;
Δεν ξέρεις με τι να ασχοληθείς τις ώρες που είσαι στη δουλειά, στο γραφείο;
Σου μένει ελεύθερος χρόνος;
Γενικά, έχεις πρόβλημα με την απασχόλησή σου;
Μην στεναχωριέστε και μην απελπίζεστε!!!
 (εντάξει, ξέρω θυμίζει ΑΜΑΝ Teleshopping αλλά και ο τρόπος που σκέφτονται στο Υπουργείο Οικονομικών δεν απέχει και πολύ απο τον τρόπο που σκεφτόταν -αν τη θυμάστε- η επιστημονική ομάδα της αμαν teleshopping)
Το Υπουργείο Οικονομικών σας έχει τη λύση:
Πάρτε αγκαλιά τον υπολογιστή ή το laptop, συνδεθείτε στο taxisnet και ξεκινάμε

  •  Υποβολή ΦΕΜ (με πληρωμή αυθημερόν για δική σας εξυπηρέτηση - άνθρωποι είμαστε εαν είχε προθεσμία πληρωμής εως την επόμενη μέρα θα το ξεχνάγαμε-)
  • Υποβολή συγκεντρωτικής κατάστασης πελατών - προμηθευτών ΜΗΝΙΑΙΑ (ναι, ναι κάθε μήνα -με μια φορά το χρόνο δεν προλαβαίνεις να μάθεις πως τη συμπληρώνουμε καλά καλά και μέχρι να έρθει η υποβολή για το επόμενο έτος τα είχες ξεχάσει!-)
  • Υποβολή απο τους μηχανικούς κατάστασης έγγραφων συμφωνιών (ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ καθώς και εμείς ως Υπουργείο Οικονομικών δεν έχουμε καταλήξει για πότε, πώς κλπ αλλά ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ). Γίνεται σκέψη για όσους δεν είχαν πελάτες ώστε να συνάψουν έγγραφες συμφωνίες και να τις υποβάλλουν, να έχουν τη δυνατότητα να γράψουν έκθεση ιδεών με ελεύθερο θέμα στη συγκεκριμένη εφαρμογή του gsis
  • Υποβολή περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ ανα τρίμηνο (εντάξει αυτή την έχουμε συνηθίσει αλλά κάπως έπρεπε δείξω οτι είναι πολλές οι υποχρεώσεις για να "make my point")
  • Υποβολή εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ
  • Σίγουρα είναι κι άλλες αλλά το Υπουργείο Οικονομικών δεν θέλει να δίνει "μασημένη τροφή". Ψάξτε να τις βρείτε! (Προσοχή!Οι υποχρεώσεις σας δεν βρίσκονται ποτέ μαζί με τις προθεσμίες υποβολής αυτών αλλά μόνο έτσι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αναζήτηση. Άλλωστε, το "ταξίδι" έχει σημασία και όχι ο "προορισμός") 
Σας μένει χρόνος μετά απο όλα αυτά; 
Νιώθετε οτι γεμίζει η μέρα σας στη δουλειά;
Επιτυχία! Πλέον έχετε full time απασχόληση!

Περαστικά σας (μας!)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου