ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 13 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
>ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
>ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
>ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ κλπ
>ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ
ΤΗΛ. 2105912451

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΤΣΜΕΔΕ : ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2014 & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!

Για όσους μηχανικούς έχουν παιδιά και ενδιαφέρονται για κατασκηνώσεις, το ταμείο μας ανακοίνωσε (επιτέλους!) ότι δέχεται αιτήσεις πλέον για να γράψουμε τους μικρούς μας κατασκηνωτές... και να πιάσουν και τόπο οι εισφορές που δίνουμε μιας και το παραμυθάκι ότι θα τα πάρουμε κάποτε σε "αξιοπρεπή" σύνταξη ή σε καλύτερες παροχές υγείας όχι απλά είχε απ-αίσιο τέλος (το παραμυθάκι) αλλά όλη η υπόθεσή του αποδείχτηκε ΘΡΊΛΕΡ και ακατάλληλη δια ανηλίκους!
Ιδού ο σύνδεσμος με τις ημερομηνίες που δέχεται αιτήσεις το ταμείο μας:
 ΤΣΜΕΔΕ : ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2014

Ως πρώην "μικρός κατασκηνωτής" και για 10 συνεχόμενα έτη μάλιστα, συστήνω ανεπιφύλακτα στους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους σε κατασκηνώσεις μιας και θεωρώ οτι είναι αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά.
Δεν συζητώ οτι η παραπάνω προτροπή ισχύει αφού ΦΥΣΙΚΑ έχουν επισκεφτεί και ελέγξει και οι ίδιοι τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και ο,τι άλλο κρίνουν απαραίτητο!
Συμβουλές για μαμάδες που θα στείλουν τα παιδιά τους κατασκήνωση:
  • Μην παίρνετε κάθε πέντε λεπτά το παιδί σας τηλέφωνο!!! θα εκνευρίζεται συνεχώς και όταν γυρίσει σπίτι να περιμένετε αυτό:
  • Μπορείτε να κλάψετε όσο θέλετε στην επιστροφή από την κατασκήνωση που θα εμπιστευτείτε το παιδί σας αλλά όχι στην διαδρομή προς αυτή γιατί θα στεναχωρηθεί και το παιδί και δεν θα μπορέσει να χαλαρώσει και να απολαύσει την εμπειρία! Πολύ απλά 
                            όταν θα πηγαίνετε :


στην επιστροφή μπορείτε ελεύθερα:


  • Ξεχάστε ταπεράκια, μπολάκια και λοιπά σνακ! Η κατασκήνωση παρέχει στο καμάρι σας ο,τι χρειάζεται για τη διατροφή του με πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό! Στην καλύτερη περίπτωση θα καταλήξει να κάνει εμπορικές δοσοληψίες (μαυραγορίτης) με τα άλλα παιδάκια που δεν θα τους έχει φέρει κάτι η μαμά τους ενώ στην χειρότερη θα γίνει σαν ΝΤΟΛΜΑΣ: 


Συμβουλές για μπαμπάδες που θα στείλουν τα παιδιά τους κατασκήνωση:

  • Εντάξει ξέρουμε καλά οτι δεν χρειάζεστε συμβουλές! Το βλαστάρι μας λείπει (!!!) οπότε ΜΠΥΡΑ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!! 


(Βάλτε μόνο λίγο δυνατά το VOLUME της τηλεόρασης για να καλύπτει -όσο γίνεται- τις φωνές της συζύγου που θα "διαμαρτύρεται εντόνως" οτι είμαστε αναίσθητοι γιατί εμείς καλοπερνάμε ενώ το παιδάκι μας είναι μόνο και έρημο στην "άγρια φύση") 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου